Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible de Vilagrassa (PAES) 2020

L'Ajuntament de Vilagrassa va aprovar el PAES municipal amb el recull de les actuacions a nivell municipal que pretenia desenvolupar abans de l'any 2020 per assolir el compromís de reducció d'emissions.

Car_tula_PAES_Vilagrassa_200x200.jpg

L'Ajuntament Ple de Vilagrassa, en sessió celebrada en data 28 de gener de 2014, va aprovar el Pla d'Acció de l'Energia Sostenible de Vilagrassa (PAES), un dels primers compromisos que definia el Pacte d'Alcaldes.

Amb aquest document es va obtenir un anàlisi de l'estat de les emissions i el consum energètic a nivell de tots els equipaments i les infraestructures municipals, establint quina havia estat la tendència fins a la data, comparant les dades de les anualitats 2005 i 2011.

A partir d'aquesta informació es va desenvolupat tot un pla d'acció, el qual recull les actuacions i voluntats municipals que s'hauran de dur a terme per poder assolir el compromís de reduir un 20 % les emissions de CO2 per l'any 2020.

Aquest document va esdevenir, doncs, un punt de partida fonamental per assolir un repte i un compromís a nivell municipal a Vilagrassa i en benefici de tots, gràcies al qual es van començar a executar actuacions per complir els objectius i va ser també un punt de partida essencial per l'actual document PAESC amb els nous compromisos i objectius per l'any 2030.

Es pot consultar tota la informació relativa a aquest document, procés i avaluacions dels informes de seguiment a les quals ha estat sotmès a la pàgina web europea del Pacte d'Alcaldes: Vilagrassa (pactodelosalcaldes.eu)