Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible de Vilagrassa (PAES)

L'Ajuntament de Vilagrassa ha aprovat el PAES municipal amb el recull de les actuacions a nivell municipal que pretén desenvolupar abans de l'any 2020 per assolir el compromís de reducció d'emissions.

Car_tula_PAES_Vilagrassa_200x200.jpg

L'Ajuntament Ple de Vilagrassa, en sessió celebrada en data 28 de gener de 2014, ha aprovat el Pla d'Acció de l'Energia Sostenible de Vilagrassa (PAES), un dels primers compromisos que defineix el Pacte d'Alcaldes.

Amb aquest document s'obté un anàlisi de l'estat actual de les emissions i el consum energètic a nivell de tots els equipaments i les infraestructures municipals, establint quina ha estat la tendència fins a la data, comparant les dades de les anualitats 2005 i 2011.

A partir d'aquesta informació s'ha desenvolupat tot un pla d'acció, el qual recull les actuacions i voluntats municipals que s'hauran de dur a terme per poder assolir el compromís de reduir un 20 % les emissions de CO2 per l'any 2020.

Aquest document esdevé, doncs, un punt de partida fonamental per assolir un repte i un compromís a nivell municipal a Vilagrassa i en benefici de tots.

Document Actions