Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa d'Acords Voluntaris de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic

L'Ajuntament de Vilagrassa disposa des de l'any 2013 de l'etiqueta del Programa dels Acords Voluntaris de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, després de passar el pas d'avaluació.

Etiqueta_acords_voluntaris_200x200.jpg

L'Ajuntament de Vilagrassa es va adherir al Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) el 23.04.2013.

El següent pas va ser la formalització del compromís efectuant una avaluació, consistent en un inventari d'emissions i plantejament de mesures, el qual s'ha de renovar anualment.

Finalment, l'Ajuntament va superar la fase d'avaluació obtenint el 23.10.2013 l'etiqueta que li reconeix el compromís, i que ha de ser reavaluada anualment amb l'actualització de l'inventari d'emissions i el plantejament de noves mesures. 

El codi d'adhesió de l'Ajuntament de Vilagrassa és el 2013-P2530600B-00, i les dades de l'adhesió es poden consultar a: Acords voluntaris. Canvi climàtic (gencat.cat).

Així mateix també es poden consultar directament totes les diferents organitzacions adherides i els informes anuals de totes aquestes a: Organitzacions adherides i informes anuals. Canvi climàtic (gencat.cat)

Informació addicional:

Diploma Acords Voluntaris