Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertura de la piscina municipal

DIMARTS 20 JULIOL 2021

Benvolguts/des veïns/es,

Com us vàrem informar el passat 16 de juny de 2021, l’obertura de la piscina com a servei públic es realitzarà  el proper 31 de juliol a les 12 hores.

Aquesta obertura, s’efectuarà amb estricte compliment de les condicions sanitàries fixades pel PROCICAT, havent-hi una regulació de l’aforament. Per aquest motiu, i per poder obrir amb les màximes garanties possibles, les instal·lacions s’adaptaran a les mesures fixades per les autoritats sanitàries per a la prevenció contra la Covid-19.

El període d’obertura de la piscina serà del 31 de juliol fins al 5 de setembre amb el següent horari:                             

  • de dilluns a divendres d’11:30 a 19:30 hores
  • dissabtes i diumenges de 12:00 a 20:00 hores

D’acord amb les prescripcions del Consell Català de l’Esport per a ús recreatiu de les piscines i del PROCICAT, els aforaments seran el següents:

  • Aforament màxim del recinte de la piscina municipal (zona d’estada) excloent la làmina d’aigua de la piscina  =  193 usuaris.
  • Aforament màxim de la piscina (làmina d’aigua) = 54 usuaris. Aquest ús serà controlat pels socorristes.

Un cop s’hagi arribat al màxim d’aforament de la zona d’estada, els usuaris que hi vulguin accedir s’hauran d’esperar fins que hi hagi places.

Aquestes prescripcions poden modificar-se i/o adaptar-se a les normes que es dictin per les autoritats competents.

Per poder accedir al recinte caldrà presentar l’abonament de temporada al control d’accés o bé obtenir l’entrada individual.

L’ABONAMENT es podrà adquirir de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 11 a 14 hores. També es podrà sol·licitar l’abonament a través de la plataforma E-TRAM de la web municipal (www.vilagrassa.cat), trametent la petició de l’abonament (instància genèrica), transferència bancària (IBAN: ES37 0081 5286 7100 0106 9616) i adjuntant la declaració responsable, l’original de la qual s’haurà de lliurar en el moment de recollir l’abonament a l’entrada de la piscina o a les oficines municipals. Es podran recollir, els dissabtes i diumenges, a l’entrada de la piscina, els abonaments sol·licitats via E-TRAM com a màxim fins a les 14 hores del divendres anterior. En ambdós casos, caldrà signar el document de declaració responsable.

L’ENTRADA INDIVIDUAL es podrà adquirir a les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 11 a 14 hores, o bé directament a l’accés de la piscina municipal, havent de signar també la declaració responsable.

 

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

- Els menors de 14 anys hauran d’anar sempre acompanyats d’un adult i no es faran autoritzacions perquè puguin entrar sols a la piscina.

- Els usuaris no podran fer ús dels vestidors, hauran de venir canviats de casa.

- Tota la normativa vigent (Reglament de la Piscina) en relació a l’ús de la piscina municipal i les seves instal·lacions, es troba a disposició de tothom a la web municipal

https://www.vilagrassa.cat/ajuntament/reglaments-i-normatives/32-reglament-piscina.

Document Actions